Mck Hallandias föreningspolicyVi är en motorcykelförening med två grenar, motocross och enduro.
Vi har en bana till varje gren samt en liten bana till barn/nybörjare.
Föreningen drivs ideellt av medlemmarna i en gemensam styrelse och två separata sektioner(crossektion, endurosektion)


Vi formar vår förening efter medlemmarnas önskemål, och alla som engagerar sig har möjlighet att påverka. Det betyder i klartext att vi tar tacksamt emot kreativa, bra förslag, men detta bör även följas av en egen arbetsinsats.
För att kunna erbjuda roliga och bra aktiviteter behöver vi alla medlemmar hjälpas åt med arbeten och även med att bidraga med god kamratskap och sammanhållning.


Vi arrangerar både små och större aktiviteter så som träningar, tävlingar, av olika slag i bägge våra grenar, och har dessutom möjlighet att ta emot barn som vill ”prova på”.
Vår ambition är alltid att hjälpa nya förare att lära sig, utvecklas, i sin egna takt och önskemål. Motions-förare att träna så ofta de vill. Tävlingsförare att utvecklas och stanna i klubben som goda förebilder.
Vi hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna att ingå i denna gemenskap.När man söker medlemskap ska man vara medveten om att vi har som minimumkrav att man som medlem tecknar sig som träningsansvarig minst 1 gång.
Man ansvarar själv över att komma ihåg dagen man tecknat och att byta med någon ifall man får förhinder. Om man vill ha poäng för sin insats måste man komma ihåg att skriva in sig i poängpärmen.(i klubbhuset)

** Barn under 18 år skall ansöka tillsammans med målsman ett familjemedlemskap, där målsman skall vara huvudsökande.

** Skulle banan stängas pga div olika orsaker, kan man inte tillgodoräkna sig dessa poäng man skulle fått om det varit öppet.

Mer info om vårt poängsystem finns på hemsidan. Tänk även på att du som medlem förväntas hjälpa till på nån arbetsdag och tävling.

OBS!
Uppgifterna ni lämnar här kommer att användas till vårt register, träningsinskrivning, bidragsansökningar och medlemskort.
Hela personnummer kommer endast att finnas i vårt medlemsregister Alla uppgifter ,är obligatoriska
Fyll i formuläret så korrekt som möjligt.

Steg

1
2

Medlemskap

Huvudmedlems personuppgifter

Lämna gärna utökad information om hur vi kan nå er, eller annan relevant information